Result Belajar Buat Blog 2 Mac 2017

5 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Sekarang dah masuk bulan Mac. Bulan Ketiga bagi tahun 2017.
Sekejap betul masa berlalu kan?

Seperti biasa, pada setiap minggu, atau pada setiap 2 minggu sekali saya akan update Result terkini bagi keyword Belajar Buat Blog menerusi enjin carian google (Google Malaysia).

Berikut adalah hasilnya.

Belajar_Buat_Blog
Result Belajar Buat Blog 2 Mac 2017


Alhamdulillah, kedudukan blog http://belajarblog2017.blogspot.my nampak semakin baik daripada sebelum ini. Walaupun saya tak pasti berapa lama dapat bertahan di kedudukan tersebut, tapi Alhamdulillah, sekurang-kurangnya masih berada di Page Pertama google.

Tapi sayangnya, Blog saya yang satu lagi coretananuar.com masih belum dapat diselamatkan. Setakat ini berada di page ke 3 google.

Ok. Setakat ini sahaja perkongsian saya kali ini tentang Result Belajar Buat Blog bertarikh 2 Mac 2017. Terima kasih kerana sudi membaca. ;)

Info Berkaitan:


5 comments:

  1. Selamat ya, bisa berada pada halaman pertama Google . Aku belum bisa nih

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua peserta, moga terus kekal. Insha Allah...

    ReplyDelete
  3. Kedudukan carian untuk 4 mac menunjukkan blog tuan berada di kedudukan teratas.

    ReplyDelete
  4. Blog saya pun pernah kena tendang ke page belakang-belakang sebelum ni ha3

    ReplyDelete
  5. Tahniah tuan...saya harap blog sampah saya dapat bersaing dalam contest ini... :)

    ReplyDelete